wvalogo2.gif

Werkgemeenschap van Astrologen

Astrologie een weg tot Bewustzijnsontwikkeling voor iedereen

  • Pleiades largekl

Op deze pagina publiceert de WvA nieuws in allerlei vorm.


 
Voor de geïnteresseerde astroloog/muziekliefhebber!
Ons erelid Bert Esser heeft de WvA een manuscript geschonken over de geboortehoroscoop van negen componisten, waarin de mens en zijn muziek centraal staan. Het betreft:
Giovanni Gabrieli, Claudio Monteverdi, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig von Beethoven, Franz Schubert, Anton Bruckner, Sergei Rachmaninoff en Igor Strawinsky.
De WvA wil daarvan een syllabus (laten) maken en tegen 15,00 + verzendkosten per inschrijving beschikbaar stellen voor donateurs en andere belangstellenden. Als u zich daarvoor wilt inschrijven, verneemt de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de WvA dat graag.
Bert Esser: In grote waardering draag ik dit boekje op aan de Werkgemeenschap van Astrologen, welke mij meer dan 50 jaar een perfect werkvlak bood voor mijn astrologische aspiraties.
We verwijzen graag naar het herfstnummer 2014 van ons blad Urania waarin een proefstukje is opgenomen over Giovanni Gabrieli, zodat u zich een beeld kunt vormen van wat u kunt verwachten. Van harte aanbevolen! We zien uit naar uw bericht van inschrijving.


Januari 2015;    Urania Winternummer, jaargang 105 nr. 1 met o.a. de volgende inhoud:
WIL DE ECHTE NAPOLEON OPSTAAN?. . .            Kris Derboven pag. 3
HET PARS en de verticaal. . . . . . . . . . . .                Theo Ram pag. 8
DE ASPECTEN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .                    Theo Verwijst pag. 15
Is op deze website via de knop Urania vervolgens onder Nummers van Urania te downloaden.


Onder het kopje opleidingen zijn naast de Index inhoudsopgave per ABC- les nu tevens voor de cursisten een zeer uitgebreide duidings- en trefwoordenindex van de Astrologische Basis Cursus opgenomen. De WVA is Anton Peeters zeer erkentelijk voor het vele werk dat hij heeft verricht met betrekking tot de samenstelling van deze indexen.


De jubileumuitgave van Urania in 2008 m.b.t. de jubileumlezing 'Het kosmisch Subject' van Theo Ram is voor 5 euro, exclusief verzendkosten op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het Digitaal Planetarium voor Windows is gratis beschikbaar voor donateurs en kan, met behulp van het juiste wachtwoord, geladen worden via de website: Digitaal Planetarium. Dit digitale planetarium wordt in samenwerking met Herman Beeren en een werkgroep van enkele donateurs doorontwikkeld naar een volledig astrologisch reken- en tekenprogramma volgens het APC systeem. Wij houden het voorlopig op een drie-jarenplan.

Voor de eerstvolgende bijeenkomsten, zie onder bijeenkomsten.Aardekl
AstronomicalClock
Zodiac klokkl